Bloggar

 • Vår kårvår, 6 juni kl. 10:00 i Dragontorpet

  Alla scouter, föräldrar, syskon och funktionärer hälsas välkomna till Karlsro scoutkårs sommaravslutning Vår kårvår.

  Tid: Söndag 6 juni med start kl. 10:00 till ca 14:00, senast. Ta med egen lunch eller fika. Om vädret tillåter en brasa kommer en sådan att tändas, och då går det fint att grilla korv. 

  Plats: Dragontorpet (cykla gärna, om du kommer med bil parkera nära varandra på parkeringsplatsen och så att ni inte blockerar trafiken. Kör inte ner sista biten till torpet med bil).

  Program: Vi samlas runt flaggstången och inleder med att hissa flagan och uppmärksamma Sveriges nationaldag. De scouter som sålt mest majblommor kommer att få pris för sin insats. Därefter hjälps vi åt med praktiska uppgifter för att göra fint. Vi storstädar torpet invändigt och fixar kanske litet runt torpet. Alla som vill hjälper till! Vi kommer att anpassa städningen för att kunna hålla avstånd inomhus. Utomhus tänker alla själva på avståndet. Det är stora ytor, så det finns plats!

  Ta på dig oömma kläder, ta med matsäck och kom på en trevlig dag som vi skapar tillsammans.

  Varmt, varmt välkomna!
  Karlsros styrelse

 • Ingen ändring angående COVID-19 restriktioner

  Riktlinjerna som kommunicerats tidigare, se föregående inlägg, gäller fortfarande. Länk till scouternas centrala information on COVID-19.

 • COVID-19 information

  Karlsro styrelse har beslutat att scoutverksamheten kan fortsätta givet att den genomförs utomhus och inte involverar någon övernattning. Varje ledarteam gör själva en bedömning inför varje möte om aktiviteten kan genomföras på ett säkert sätt. Uppdaterade riktlinjer förväntas komma från scouterna centralt inom de närmaste dagarna, dock senast 24/11.

 • Ledare

  Bokningsbara resurser är nu uppdaterad med ”Kanoter”, ”Kajaker”, ”Kanotsläp/Kajaksläp”, ”Tält – 1:a bokning”, ”Tält – 2:a bokning”, ”Tält – 3:e bokning”, ”Tält – 4:e bokning” och ”Tält – 5:e bokning”. Uppdatera era befintliga bokningar så de stämmer och var tydlig i kommentarsfälten!

 • Ny hemsida!

  Vi jobbar för fullt med att utveckla vår nya hemsida. Det ni inte hittar på den nya hemsidan hittar ni fortfarande på den gamla hemsidan, old.karlsro.nu. Alla bokningar är förflyttade till den nya hemsidan. Ni som hade bokningar ska ha fått ett mail där ni kan se och ändra bokningarna.

  old.karlsro.nu